EEN COMPLETE ERVARING

Gasten een complete ervaring bieden, dat is wat Rubén Arcos Schuurs en Michiel Straten drijft. De heren achter Boerderij De Lande hebben een passie voor food en gastheerschap. Zij maken van Boerderij De Lande meer dan een locatie waar je heerlijk kunt eten of uitstekend kunt vergaderen.

Met de gast meedenken. Beter nog: weten wat de gast wil, voordat hij dat zelf weet. Rubén en Michiel maken een sport van servicegerichtheid en het bieden van de hoogste kwaliteit. Hun scherpe blik, zakelijke instinct en hun gevoel voor stijl doen iets met je. Voor jong en oud, voor de zakelijke en particuliere klant is te gast zijn bij Boerderij De Lande een ervaring.

Wat Boerderij De Lande is?

  • Een restaurant waar jong en oud genieten van pannenkoeken en andere (lunch)gerechten
  • Een vergaderlocatie met bijzondere faciliteiten (waaronder een eigen bioscoop)
  • Een gezellige afsluiter van een dagje shoppen bij woningboulevard Jansen Totaal Wonen
  • Een rustpunt voor recreanten in gemeente Lingewaard

Boerderij De Lande een multifunctioneel horecaconcept

Het concept van Boerderij De Lande

Boerderij De Lande schaart zich niet onder de traditionele pannenkoekenrestaurants. Het is een modern en strak vormgegeven restaurant met een warm interieur dat zeker vergelijkbaar is met andere eigentijdse horecaconcepten. Boerderij De Lande is een familierestaurant waarbij ook ouders  met kinderen relaxt  kunnen geniet van het uiteten gaan. Een lekker drankje, kwalitatief goed eten, een fijne ambiance, betaalbaar en genoeg vertier en ontspanning voor de kinderen.

Naast het (pannenkoeken) restaurantconcept richten wij ons ook op complete bijeenkomsten waarbij bruiloften, (bedrijfs)borrels, (kinder)feesten en zelfs vergaderingen op professionele wijze georganiseerd kunnen worden. Ook wordt het concept buiten de restaurant muren uitgedragen. Denk daarbij aan braderie, feesten, (kerst)markten, etc..

De menukaart is breed en uitgebreid. Naast de traditionele pannenkoeken, de poffertjes en de American Pancakes, heeft Boerderij De Lande ook heerlijke gerechten voor de niet pannenkoek liefhebbers. De lunch kent, naast de reguliere kaart, specifieke lunchgerechten met diverse authentieke broodsoorten. Een aantal gerechten krijgen ook een specifieke ‘De Lande’ signatuur mee, geënt op smaakcombinaties, lokale invloeden, kwaliteit en verassing. Dit zorgt voor herkenning en is zeker een kwaliteitspredicaat.

Het Boerderij De Lande concept is dus meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant. Het Boerderij De Lande concept is een beleving en een aanwinst voor een brede doelgroep. Het is genieten voor jong en oud.