Gluten, lactose & andere allergenen

 

In onze online menukaart informeren wij u over allergenen die aanwezig zijn in onze gerechten doormiddel van iconen. Dit kunnen allergenen zijn van producten welke direct verwerkt zijn of allergenen van sporen. Wij hebben deze allergenen zo zorgvuldig mogelijk in kaart gebracht. In onze keuken wordt  gewerkt met meelproducten (gluten), ei, lactose, diverse noten en pinda’s. Wij doen ons uiterste best om elke vorm van kruisbesmetting te voorkomen. 100% garantie kunnen wij echter niet geven.

Al onze pannenkoeken zijn gluten-, lactose- en ei-vrij verkrijgbaar. Overige allergenen en/of sporen stemmen wij graag persoonlijk met u af.
Voor gluten- & lactosevrije pannenkoeken vragen wij een supplement van € 1,50 (m.u.v. alle kinderpannenkoeken)

Wij kunnen onze pannenkoeken ook veganistisch bereiden 


Al onze gerechten kunt u ook afhalen!

Dinsdag t/m vrijdag kunt u gerechten afhalen van 12:00 tot 19:30 uur

(Door drukte in het restaurant kan het zijn dat wij geen afhaal kunnen aannemen)

Bel: 026 – 213 50 54

Gouden muntje

Kinderen krijgen bij een kinderpannenkoek of kindergerecht een muntje. Met dit muntje kunnen ze iets grijpen uit de grijpautomaat. Altijd prijs!

Kinderspaarkaart

Bij het afrekenen krijgen kinderen een spaarkaart. De spaarkaart werkt met stempels. Voor elke kinderpannenkoek of kindergerecht krijgen de kinderen 1 stempel. Vanaf 2 stempels kan er iets uitgezocht worden uit de cadeaukast!

Wat bieden wij nog meer?

Wilt u iets organiseren in een van de sfeervolle ruimtes van Boerderij De Lande? Wij bieden diverse mogelijkheden voor: vergaderingen, (kinder)feesten, borrels en andere bijeenkomsten. Vraag naar onze arrangementen.