Categories

Boerderij De Lande genomineerd als Starter van het Jaar 2016!

Starter van het jaar; Boerderij De Lande; Oost Betuwe; Huissen; Pannenkoeken

Boerderij De Lande genomineerd als Starter van het Jaar 2016!
Rubén Arcos Schuurs(40) en Michiel Straten(46) zijn twee enthousiaste ondernemers uit Huissen en Nijmegen. Ze zijn dé gezichten achter het nieuwe Pannenkoekenrestaurant Boerderij De Lande. Een veelzijdig horecaconcept met als basis een pannenkoekenrestaurant gelegen aan de Karstraat 91 in Huissen.

Ondernemerschap door passie
Kennis, ervaring maar vooral passie voor horeca en ondernemerschap zijn de basisingrediënten voor het starten van Boerderij De Lande. Rubén: “Onze passie voor horeca en de wil naar zelfstandigheid zijn de belangrijkste drijfveren geweest voor het starten van de onderneming.” Boerderij De Lande is een multifunctioneel horecaconcept met als core business het Pannenkoekenrestaurant. Michiel: “Wij willen ons onderscheiden met dit concept. Over elk detail is nagedacht: van het beslag voor de pannenkoeken tot aan de comfortabele stoelen. Ons doel is om onze gasten een beleving te geven”. Rubén en Michiel kennen elkaar 25 jaar en hebben zowel ervaring in de horeca als in het bedrijfsleven. Binnen de onderneming is Rubén verantwoordelijk voor het gastheerschap en Michiel zwaait de scepter in de keuken.
Veelzijdig horecaconcept
Naast heerlijke pannenkoeken kun je bij Boerderij De Lande lunchen, vergaderen, een kinderfeestje of verjaardag vieren of een bedrijfsfeest geven. Ook is er ruimte voor het geven van workshops.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/oost-betuwe/starter-van-het-jaar/

Starter van het jaar; Boerderij De Lande; Oost Betuwe; Huissen; Pannenkoeken
Boerderij De Lande genomineerd als Starters van het jaar 2016!